Hoi, ik ben Mandy van den Dolder, levensgenieter en soms een tikkeltje onstuimig en ik wil je iets vertellen. Iets wat je misschien nog niet wist.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen moet ik iets bekennen. Gevoelig ben ik altijd geweest. Dit merkte ik als klein meisje al. Dromerig noemden ze mij, in mijn eigen wereldje. Gek op sprookjes en fantasieverhalen. Dat laatste heb ik nog steeds.

Die gevoeligheid heeft me best een tijd in de weg gezeten tot ik merkte dat ik er ook anderen mee kan helpen.
Heel lang heb ik meegelopen in de pas, zoals dat van je verwacht wordt. Maar die interesse naar hoe iemand nou in elkaar steekt en hoe je jezelf weer ‘op de rails’ krijgt is altijd gebleven.

Want, laten we eerlijk zijn, het is toch ook wonderbaarlijk en fantastisch hoe wij in elkaar steken? En daar heb ik me in verdiept. Om precies te zijn ben ik op zoek gegaan naar ons ‘zelfherstellend vermogen’, mooi woord he? Ik kwam er achter dat we kunnen sturen hoe ons lijf functioneert. Vooral wanneer de behoefte daaraan het hoogst is, wanneer we ziek worden of depressief zijn, in een burn-out terecht komen.

Ik heb ontzettend veel interessante mensen mogen ontmoeten op die zoektocht en heb een prachtige opleiding mogen volgen waarin steeds maar weer bevestigd werd hoe ons lijf een geweldige kracht bezit om te helen. Plotseling had ik ook de tools in handen om concreet anderen te kunnen helpen. Het voelde als thuis komen.

Ik heb het mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen hun eigen leven weer ‘op de rails’ te krijgen en alles eruit te halen wat er in zit. Gewoon, door terug te keren naar jezelf en je innerlijke kracht. Iedereen heeft ‘m. Kom jij hem ook weer tegen?

NIEUWS

Vanaf oktober zal ik tevens een gloednieuwe cursus gaan geven: Lichaamstaal: communiceren met je lijf kun je leren.
In deze cursus geef ik je een basis om met de methode te werken waar ik al zo ongelooflijk veel aan heb gehad. Alles wat je kunt bedenken voor jezelf kun jij creëren, hoe? Schrijf je in en leer jouw kracht en mogelijkheden kennen!